Sunday, December 31, 2023

Brustabletter mot antisemitism - Ahmed och David - Bara för opportunister - Goliat har tusen liv liksom "skomakaren i Gaza"!

Monstret i mitten av vasen heter Hydran. Enligt en gammal grekisk berättelse har Hydran minst åtta huvuden (här tio), en giftig andedräkt och ställer till problem, skrämmer folk och sägs vara odödlig. När man försöker hugga huvudet av den så växer det blixtsnabbt ut flera nya.

Den svenska regeringen visar ingen förståelse att problemet med antisemitism i Sverige är direkt knutet till det starka massmediala trycket mot judar och Israel.

Antalet mediala "informationer" av den typen per dag är skrämmande. Svensk statlig media (Hydra) bygger upp antisemitismen dagligen. Samtidigt så försöker man från regeringskansliet för samma skattepengar, att förmedla åtgärder och förslag till åtgärder och utredningar.

Det är att jämföra med Goebbels propaganda som dagligen nådde milioner tyskar samtidigt som en liten grupp antinazister delade ett hundratal flygblad.

Åtgärder i Sverige där man stödjer två ungdomar "Ahmed och David" där den ene är arab och den andra, en jude som visas i TV och/eller går i en skola är att jämföra med att dela de hundra flygblad i Nazityskland. Samma sak gäller ideér om en nytryckning av "Om detta skall ni berätta" eller ett inrättande av ett Museum of Förintelsen där Förintelsen inte förklaras alls. Numera "i dagens Sverige" kommer även resor till Förintelsens minnesplatser inte heller ha någon effekt! 

Alla nämnda åtgärder saknar verkan eller verkar som brustabletter. Brustabletter är värktabletter där den lindrande effekten uppstår relativt fort men redan efter 1-2 timmar så avtar den lika fort. Brustabletten kan ha smak av hallon eller blåbär och är även visuellt attraktiva, viktigt för opportunister.

I Sverige anser politiker att problemet med antisemitism i Sverige är knutet till okunskap. Man vill därför sjösätta stora kampanjer så att ingen ska kunna ursäkta antisemitism med bristande kunskap...

Nu hade det gått över 80 dagar sedan Hamas brutala terrorattacker mot oskyldiga israeler den 7 oktober. Samma dag som terrorattackerna som innehöll halshuggningar, våldtäkter och gisslantagning skedde kunde vi se från flera svenska städer hur den fruktansvärda terrorn inte fördömdes och sörjdes, utan firades. Judiska röster och skrik tystnade fort både under terrorattacken och i svensk media.

Hamas och Islamiska Jihads raketer över Israel. January 1st, 2024. Är det en Nyårshälsning från "Skomakaren från Gaza"? Vare sig Sveriges Radio eller Sveriges Television rapporterar om det! Kusligt! Man rapporterar dock att en person dog i en hajattack på en ö i södra halvklotet.