Thursday, August 20, 2020

Efter att Judiska Församlingen har skändat Holocaust Monumentet 6 stenar - 6 milioner sprids lögner om brott mot griftefriden.









Griftefrid. Till ansvar för brott mot griftefriden dömes den som obehörigen flyttar, skadar eller skymfligen behandlar lik eller avlidens aska, öppnar grav eller på annat sätt gör skada på kista, urna, grav eller något annat vilorum för de döda. Att ta fram en gravhäll från underjorden och rengöra den kan knappast vara en griftefrid.

På nittiotalet hittade jag denna grav. Jag rengjorde grundligt gravhällen, tog en bild på den och skickade den till Aleksy en släkting av den 17 åriga flickan från Lodz. En flicka som var en en de första Förintelsens offer som begravdes i Stockholm. Flickan hette Frymet Ajnhorn. Hennes släkting bodde i Israel. Griftefrid. Till ansvar för brott mot griftefriden dömes den som obehörigen flyttar, skadar eller skymfligen behandlar lik eller avlidens aska, öppnar grav eller på annat sätt gör skada på kista, urna, grav eller något annat vilorum för de döda. Att ta fram en gravhäll från underjorden och rengöra den kan knappast vara en griftefrid.

Griftefrid. Till ansvar för brott mot griftefriden dömes den som obehörigen flyttar, skadar eller skymfligen behandlar lik eller avlidens aska, öppnar grav eller på annat sätt gör skada på kista, urna, grav eller något annat vilorum för de döda. Att ta fram en gravhäll från underjorden och rengöra den kan knappast vara en griftefrid som en del låter sprida bland judiska kretsar i Stockholm för att nedvärdera Föreningen Förintelsens Minne arbete.

Att uttala flickornas rätta, inte förvanskade namnet kan inte heller vara brott mot griftefriden. Det sista är en tradition som Channa Bankir började med vid de judiska gravarna på Gotland. Det har hon beskrivit i en bok 6 tusen av 6 miljoner - ett requiem som jag har varit redaktör för i mitten av 1990-talet. Channa skriver på slutet:
Jag, som utgör den judiska populationen på Norra Gotland, vårdar gravarna, uttalar de dödas namn, lägger stenar på gravarna.
Minnet lever!


Det är Lärbro Pastoratet som Föreningen Förintelsens Minne har kontakt sedan nittiotalet som är ansvarig för gravarna. Gravstenar där, av samma typ som i Stockholm och flera andra städer i Sverige har aldrig varit övervuxna och hamnat under markytan som vid Norra judiska begravningsplatsen i Stockholm.

https://jimbaotoday.blogspot.com/2019/01/varfor-sokte-man-inte-eller-drojde-med.html

Bland de beskrivna, begravda på Gotland finns Josef Weinberger (bilderna nedan) och Jakób Irgang.





Judiska församlingen som skändade Holocaustmonumentet rev ned även den information som fanns på minnesstenarna. Här på Treblinka stenen som fanns i närheten av de begravda var föräldrar kvävdes till döds i detta läger togs QR koden bort. Koden kunde avlösas mha en mobiltelefon och då fick man information om lägret och vilka av de i Stockholm begravda hade föräldrar och syskon som mördades där. Tack Forskargruppen från Föreningen Förintelsens Minne. 

Bilden från en mobiltelefon. Judiska församlingen som skändade Holocaustmonumentet rev ned även den information som fanns på minnesstenarna. Här på Treblinka stenen som fanns i närheten av de begravda var föräldrar kvävdes till döds i detta läger togs QR koden bort. Koden kunde avlösas mha en mobiltelefon och då fick man information om lägret och vilka av de i Stockholm begravda hade föräldrar och syskon som mördades där. Tack Forskargruppen från Föreningen Förintelsens Minne.