Friday, October 5, 2007

16 gånger på dagen och 2 på natten


Nelly kissar 16 gånger på dagen samt 2 gånger på natten eller egentligen på morgonen, dvs 02 och 05. Nelly bajsar 4 gånger om dagen.

Allt ute.
 
Nelly är tuffare och tuffare för varje dag som går!
Posted by Picasa

Thursday, October 4, 2007

Nunnan som stannade kvar i Polen
Nunnan som försvann.

Det var den absolut finaste plåtburken som vi hade hemma i Warszawa. Den stod längst till höger på den översta kökshyllan. Troligen kom den hem till oss med en ”hjälpsändning” från min mammas vänner som efter andra världskriget bosatte sig i Frankriket.

Efter att ha tömt den på den holländska kakaon förvarade vi i den en polsk variant av dito.

Nunnan som var troligen från femtiotalet försvann under flytten till Sverige

Sputnik 50 år - Nelly 2 månaderNelly blir två månader idag. Hennes bästa lek är att jaga sin spegelbild. Hon är fortsättningsvis rumsren när det gäller bajs. Tyvärr, så blev det en liten pöl framför spegeln. Vi tror dock att det var en revirmarkering mot spegelhunden.

Tuesday, October 2, 2007

Nelly kommer hem


Vi åkte till Farsta Strand för att titta på Nelly. Spända efter en del telefonsamtal och händelser i Finland. Nannki tyckte dock att vi alla behövde bryta stämningen och titta på en golden flicka. Bilresan längs 73an gick i ett huj och vi leddes till sjöns strand per mobiltelefon. Det var kolmörkt och när vi körde in på grusplanen så plötsligt uppenbarade sig två vita hundar en tik och en valp framför strålkastarljuset. Hundarna släpptes ut. Nellys mamma gjorde ”Panic” enligt Jim bao, således sprang hon runt, runt, bland uppställda bilar och sommarmöbler. Efter hennes ”Panic, Panic” visste jag att Nelly var den vi sökte. Fast kan man lita att avkomman blir som föräldrarna? Nelly kom snabbt i famnen av Akunia och därefter kröp hon under Nannas jacka och nosade på hennes hud och lärde sig systerns dofter.

Sunday, September 30, 2007

Vad är det som spökar


Vad är det som spökar i mitt knä? Vet ej, men det är svårt att gå. Förra året så kunde jag springa, inte sk långt men fort och smärtfritt. Ingen av mina döttrar kunde springa (simma) fortare...
Blev sövd på Sophiahemmet men fick troligen något mindre dos morfin för att den extra TV-kanal som jag hade tidigare med vackra färger som övergick i varandra återkom aldrig!