Friday, July 2, 2021

Vad ger tjänster som ordförande och generalsekreterare inom Judiska Församlingen - Inte bara det som står skrivet i annonsen, långt ifrån!

Förintelsemonumentet 6 stenar - 6 miljoner som har skändats år 2020 av Judiska församlingen under tiden då Itzhok Avraham Reichel och Aron Verständig var de högsta drivande cheferna där. Skam!


2019. Avtäckning av Förintelsemonumentet 6 stenar - 6 miljoner som har skändats år 2020 av Judiska församlingen under tiden då Itzhok Avraham Reichel och Aron Verständig var de högsta drivande cheferna där. Deras direkta order!Skam! Skändningen har utförts på 75-årsdagen då de begravda Förintelsens överlevande kom till Sverige. De flesta dog kort tid efter ankomsten och blev Förintelsens offer.

Att sparka en har dock konsekvenser - samma gäller avsaknaden av den befogade kritiken av svenska massmediala rapporteringen om terrorismen i Gaza och effekterna, en växande antisemitism i Sverige.

De senaste åren har alla ordförande och generalsekreterare som har skött sig, dvs. varit PK-trogna fått höga tjänster inom Staten. Ordförande Verständig som senior utredare på Finnans inspektionen och Ingrid Lomfors och Itzhok Avraham Reichel som myndighetschefer med löner mellan 100 - 120 000:- i månaden.

Således den som svarar på nedanstående annonsen och "uppför sig" kan räkna med att staten inte glömmer det. Vad betyder att man uppför sig? Det handlar om att man officiellt följer den socialdemokratiska regeringens politik. Både inrikes och utrikes. Regeringens hatiska tendenser gentemot den enda demokratin i Mellanöstern, staten Israel som slår i förlängningen gentemot svenska judar eller borde ha skrivit judar i Sverige, har pågått länge. Det klart pro-palestinska engagemanget åtföljs dagligen av starkt vinklad information om Israel. Senast när det gäller Hamas terroristattacker från Gaza så försökte men massmedialt göra det till ett nytt palestinskt uppror. Massmedias rapportering, numera ökänd, börjar alltid med: Israel bombade hus i Gaza. Att det var ett svar på raketbeskjutning från just de hus i Gaza City eller att huset hade varit Hamasterroristernas ledningscentral för raketattackerna läggs ofta till på slutet av rapporteringen eller inte alls. Allt detta göder antisemitismen och antisionismen. Därför fruktar judar i Sverige hat och hot och det börjar redan i grundskolan. Allt detta sker med regeringens goda minne och fortsätter år efter år. Snart kan man säga från generation till generation.
Judiska församlingarna och det sk Centralrådet agerar inte när det gäller missinformation om Israel. Detta trots att staten Israel betyder oerhört mycket för de flesta judarna i Sverige och världen över och att bönen de ber i synagogan börjar med Shma Israel. Hyckleri!
Judiska församlingarna har övertagit från Föreningen Polska Judar en tradition att ihågkomma Förintelsen. Tidigare under sjutiotalet var de emot det och motvilligt gick med att det skulle ske i deras synagoga. Nu, bjuder de in alla betydelsefulla (fula). Den oftast halvtomma synagogan blir t.ex. bristningsfylld om Viktoria Bernadotte vistas där. 

Detta speciella ställningstagande tycks gynna ledningen av Judiska församlingen i Stockholm på flera sätt. Inte mins att judar som flyr från Malmöregionen kommer till Stockholm. Att det växer nya generationer av Israel- och judehatare tycks inte bekymra Judiska församlingens (Centralrådets) ledning. De har det på det torra.

Naturligtvis bjuder de in kontroversiella politiker att delta i olika evenemang, särskilt till minne av Förintelsen. Att det var Förintelsens överlevande, som kom bl.a. från Sverige som byggde upp Israel efter andra världskriget nämns ej i väntan på de åtråvärda myndighetstjänsterna..


Trots att bara 18% judar i Stockholm tillhör den Judiska församlingen så vill JF vara den enda absoluta maktfaktorn.




Annons

Judiska Församlingen i Stockholm, JFST, söker en ny generalsekreterare.

Internt innebär det den verkställande högsta chefen för medlems­verksamheten och medarbetarna.Externt företräder du – i samverkan med ordförande – JFST och Judiska Centralrådet, JC. JC är en sammanslutning av judiska församlingar och föreningar i Sverige.

Judiska församlingen söker därför en person med kunskaper, erfarenheter och god prestationsförmåga inom ett antal vitt skilda områden, exempelvis:
- motiverande modernt ledarskap
- engagerande medlemsverksamhet
- effektiv styrelseadministration
- dialog med stat, kommun, organisationer och media
- barn­ & ungdomsverksamhet samt äldreverksamhet
- demokratifrämjande och kulturella verksamheter
- judendom och villkoren för judiskt liv i Sverige och omvärlden, utan krav på expertkunskaper.