Thursday, October 18, 2018

Den svenska antisemitismen har blomstrat under den senaste socialdemokratiska regeringen - Vad händer nu?


Mot kvävningsdöden i Treblinka. Lastning av judar i en godsvagn i Warszawa.

I Sverige har man haft en växande antisemitism sedan flera år. Svenska regeringen gjorde inget utom att försöka deltaga i diverse högtider som hade anknytning till Förintelsen. Flera ställde upp för fotografering vid synagogan.
Samtidigt så har man ökat till maximum den antiisraeliska propagandan där UD och TT var och är de ledande aktörerna. Nästan till samma nivå som mot Trump och SD.

Judar i Sverige flydde från vissa orter i Sverige. De flyttade till Stockholm och Göteborg och utomlands.

Det som hände och händer i Sverige visste alla om. Ingen stoppade det.

Plötsligt under hösten 2018 så visar man en hel radda gamla överlevande - geriatriska bilder. Trycker det i DN. DN gör även en engelsk översättning av den speciella bilagan om de geriatriska bilderna som skall visa att Sverige glömmer inte vad som hände under den mörka tiden Holocaust.

Förintelsen tog slut för 73 år sedan således de överlevande är något äldre. Man ser ansikten, en del välkända som har projicerats tusentals gånger med S eller MP regeringsmedlemmar. I enstaka fall ser man ett tatuerat lägernummer. Inga bilder ur getton eller läger, inga likhögar eller rök från krematorier. Inga skisser för att visa hur dödsfabriker fungerade.

Även TT börjar bli snällare, läs mindre falskt, att beskriva Palestinska myndighetens angrepp på den enda demokratin i Mellanöstern. Igår så såg man i Text-tv att "Israel besvarade eld". Snällt med en sådan ovanlig formuläring. Man skriver inte rak på sak att det var från Palestina som 23 raketer slog mot civila mål i Israel. Man trivialiserar då man skriver - Beersheva en stad i utkanten av Negevöknen. Staden har ca. 250 000 invånare och en yta på 117,5 km². Man skriver inte att ett bostadshus har träffats. Det skall låta som att den palestinska reketen föll i sanden i öknen och det blev några sårade. Tack TT/SVT. Beersheva är således två gånger större än Norrköping och nästan lika stor som Malmö som är Sveriges tredje till befolkning räknad stad.

Idag, i Dagens Eko så börjar man ta upp utrotningsläger Treblinka och beskriver det som för de flesta ett okänt läger. För de flesta? Kamske för de flesta svenska jouralister!
I Treblinka mördades nästan alla Warszawas judar. Även judar från andra delar av Polen och Europa mördades där. Nästan 1 000 000 människor.  För mig är Treblinka en begravningsplats för hela min släkt på min mammas sida, för Korczak, Wilczynska och 239 barn ur barnhemmet Dom Sierot som mördades där den 5 augusti 1942.

Nyligen har manifestationer ordnats i Sverige efter att det nysådda antisemitismen har blomstrat som hatbrott.

Så vad är det som händer i Sverige? Den nya sådden av antisemitism har börjat växa. Som resultat så hatbrotten avlöser varandra! Konstigt känsla, lite som en städning i skolan innan en skolinspektörn anländer!

Utrotningsläger Treblinka. Här mördades nästan 1 000 000 judar.

Det var 23 raketer som sköts innan från Palestina mot Israel, bl.a. mot en av Israel största städer Be'er Sheva. SVT skriver inget om reaktionen från den Palestinska myndigheten som enl. den svenska regeringen utgör den palestinska regeringen och ansvarar för Palestina. SVT citerar enbart uttalande från en terroristorganisation.
Den rätta rubriken borde vara. Palestinsk attack mot civila mål i Israel.